Ingrediënten voor 4 personen:
- 100 gr Spruitjes
- ca. 250 gr Varkenshaas
- 1 el Citroensap
- 1 el Olijfolie
Voor saus:
- 1 blikje Tonijn in water
- 2 el Magere Kwark
- 1 el Mayonaise
- 1 el Kappertjes
Aan de slag:
- Meng alle ingrediënten voor je saus in en een hakmolentje of met de staafmixer fijn en breng op smaak met peper en zout.
- Maar de spruitjes schoon en snij deze in hele fijne reepjes. Doe de stukjes in een bakje of ziplock zakje en besprenkel met de citroensap en olijfolie. En leg in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 175-180 C.
- Zorg dat je varkenshaas op kamertemperatuur is voor je hem gaat bakken.
- Leg de varkenshaas in een ovenvaste schaal en bestrooi met peper en zout. Plaats in het midden van de oven en bak voor ongeveer 20 minuten en/tot de kerntermeratuur minimaal 60 graden is.
- Haal uit de oven en laat afkoelen. Wanneer vlees is afgekoeld snij je deze in dunne plakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten