Mocht je geen lasagnevellen hebben kun je deze ook vervangen door pasta.
Ingrediënten:
Aan de slag:
Daarna......Smullen maar!!
Ingrediënten:
- 5 verse Lasagnevellen, gehalveerd
- 1 zak Spinazie
- 2 tenen Knoflook in plakjes
- 120 gr Gerookte zalmsnippers
- 1/4 cup Melk
- 1/4 cup Water
- 1 tl Maizena of allesbinder
- 3 el Citroensap
- 2 el Dille
- 2 el (soja)room
Aan de slag:
- Breng in een ruime pas water voor de lasagnevellen aan de kook.
- Verwijderd de dikke steeltjes van de spinazie.
- Verhit een koekenpan voor de spinazie en bak door steeds een hand verse spinazie aan de pan toe te voegen. En voeg bij de laatste hand ook de knoflook toe.
- Voeg de lasagnevellen toe aan de pan kokend water en kook voor ongeveer 5 minuten.
- Meng ondertussen de melk en water in een steelpannetje en verhit alles. Vermeng ondertussen de maizena met een klein beetje water en voeg toe aan het melk/water mengsel. verwarm het door maar zorg dat het niet aan de kook brengt. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en verwarm mee.
- Begin nu met het opmaken van je borden.
- Verdeel een eetlepen spinazie als eerste over de borden en leg er 2 lasagnevellen op. Vervolgens weer een lepel spinazie, 1/3 zalm en 1 el saus en weer 2 vellen enz.... Of hoe je het zelf leuk vind maar zorg wel voor laagjes anders is het natuurlijk geen lasagne.
Daarna......Smullen maar!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten