- 300 gr Kippendijen
- Peper en zout
- ½ el Olijfolie
- Optioneel: 1 el Ras el Hanout of 1/2el gerookte paprika poeder
- 200 gr Maïs
- ½ Komkommer
- 1 Kleine Avocado
- 2 Tomaten
- 1 Rode ui of 3 bosuitje
- 50 gr Couscous
- 2 el Olijfolie
- 1 el appelazijn of rode wijn azijn
- 2 el Citroensap
- Peper en Zout
- Optioneel: Snufje cayennepeper
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Smeer de Kippendijen in met olie en kruid met peper en zout en je optionele kruiden mocht je die gebruiken.
- Leg de kip in een ovenschaal en zet in de oven en bak voor ongeveer 45 minuten gaar en krokant.
- Snij de komkommen en tomaat in blokjes en snipper de ui.
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen
- Meng alle ingrediënten in een grote kom. En verdeel de olie, azijn en citroensap, en breng op smaak met peper en zout en cayennepeper. Voeg de couscous toe en meng goed door salade.
- Verdeel de salade over 2 borden en zijn de kip doormidden en verdeel over de salade.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten