About

Life is journey, make it one you can look back to with pride!

Hi, ik ben Kyra en al geruime tijd groeit mijn interesse in gezond en vooral lekker eten en alles wat daar omheen komt kijken. Je kunt zo lekker koken als je kunt maar op een mooi gedekte tafel of mooie omgeving oogt het natuurlijk nog spectaculairder. Ik haal veel inspiratie van Pinterest en kijk ook veel kook gerelateerde programma's. Maar ook zeker gewoon experimenteren hoort er bij en daarbij kan altijd wat fout gaan. 

Na jaren van uitstel is in 2014 bij mij de knop omgegaan en ben ik gericht gaan werken naar een gezond lichaam en omgeving maar wel met zoveel mogelijk "normale" producten. Ik gebruik wel super foods maar wil vooral mijn voeding halen uit al het andere moois wat er te krijgen is. En daarbij worden koolhydraten niet verbannen, wordt vet in mate gewoon toegestaan en staat afwisseling centraal! 

Ik heb sinds mijn tiener jaren vele soorten diëten geprobeerd, zoals shake, modifast en Sonja Bakker. Maar wat gebeurde er wanneer ik weer "gewoon" ging eten, inderdaad langzaam kwam alles er weer aan. Bij mij had dit er mee te maken dat ik tijdens deze diëten mij moest houden aan een vast menu en dat eigen creativiteit en inbreng niet nodig was. Dus leerde ik er eigenlijk niets van. En werden daarna de valkuilen alleen maar groter omdat ik mezelf daarvoor veel dingen had moeten ontzeggen, die wel op mijn lekker lijstje stonden.     

Juli 2014 ben ik zelf begonnen met het Weight Watchers programma en nu eind december 2014 staat de tellen op bijna -13kg.  Iets waarvan ik vooraf zeker droomde maar niet kon voorstellen dat het zo makkelijk zou kunnen gaan. Oke, het punten teller vergt even wat oefening maar alle nieuwe dingen vragen tijd en al doende leer je snel. En het grootste voordeel voor mij is dat je alles mag eten en zelf kan bepalen wanneer en hier gewoon tijdens je maaltijden voor de rest van de dag ook rekening mee kan houden. Nog een voordeel fruit en de meeste groentes kosten geen punten dus wil ik 's avonds uitgebreid dineren, dan gaat er een lekker salade mee als lunch en kan ik genieten van het diner en ook nog afvallen. 

Op mijn blog wil zal ik vooral aandacht schenken een lekkere en simpele recepten, aankleding er om heen en ook traveltips en ideeën delen. 

Enjoy! 


1 opmerking:

  1. Wauw, daar mag je trots op zijn! Super dat je dit bent gestart. Ik ben al fan! :-))

    BeantwoordenVerwijderen