Ingrediƫnten:
- 80 gr Tortilla Chips Naturel
- 150 gr. Extra mager rundergehakt / Rundertartaar
- 100 gr Geraspte Kaas
- 2 st Bosui, fijn gesneden
- handje Cocktail tomaatjes, gehalveerd
- 1/4 krop IJsbergsla
- Yoghurtdipje naar keuze, hiervoor kun je gewoon 1 el van je favo saus mengen met 4 el yoghurt.
Aan de slag:
- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Bak in een koekenpan de rundertartaar rul. Let er op dat je het niet helemaal uit bakt het gaat ook nog in de oven.
- Verdeel de Tortillachips in een ovenvaste schaal en verdeel de gebakken gehakt eroverheen en meng dit goed door elkaar.
- Verdeel als laatste de Kaas over de ovenschaal.
- Zet in de oven en bak tot kaas gesmolten is, ongeveer 12-15 minuten.
- Terwijl je tortillachips in de oven staan, snij je de ijsbergsla in hele fijne reepjes en verdeel over de borden of apart in schaaltje.
- Wanneer de oven klaar is haal de schaal uit de oven en verdeel de bosui en tomaat er overheen.
- Serveer samen met de sla en de yoghurtdip
Eet Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten