zondag 19 april 2015

Tacomania

Gisteren avond was het hapjes avond bij ons thuis. Af en toe heb ik geen zin om te koken en dan maken we een uitgebreide borrel waar we van kunnen genieten. Om toch iets warm te hebben maakte in gisteren taco's uit de oven. Geserveerd samen met ijsbergsla en een yoghurt sausje was het genieten.



Ingrediƫnten:

  • 80 gr Tortilla Chips Naturel
  • 150 gr. Extra mager rundergehakt / Rundertartaar 
  • 100 gr Geraspte Kaas
  • 2 st Bosui, fijn gesneden
  • handje Cocktail tomaatjes, gehalveerd
  • 1/4 krop IJsbergsla
  • Yoghurtdipje naar keuze, hiervoor kun je gewoon 1 el van je favo saus mengen met 4 el yoghurt. 

Aan de slag:

  • Verwarm de oven voor op 200 C.
  • Bak in een koekenpan de rundertartaar rul. Let er op dat je het niet helemaal uit bakt het gaat ook nog in de oven.
  • Verdeel de Tortillachips in een ovenvaste schaal en verdeel de gebakken gehakt eroverheen en meng dit goed door elkaar. 
  • Verdeel als laatste de Kaas over de ovenschaal. 
  • Zet in de oven en bak tot kaas gesmolten is, ongeveer 12-15 minuten.
  • Terwijl je tortillachips in de oven staan, snij je de ijsbergsla in hele fijne reepjes en verdeel over de borden of apart in schaaltje.
  • Wanneer de oven klaar is haal de schaal uit de oven en verdeel de bosui en tomaat er overheen.
  • Serveer samen met de sla en de yoghurtdip
Eet Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen