Pangasiusfilet met Citroen en knoflook
Ingrediënten voor 2 personen:- 2 Pangasiusfilets
- 1 Citroen
- 1 teen knoflook
- Olijfolie
- Peper en zout
- Aluminiumfolie
Aan de slag:
- Pak 2 stukken aluminiumfolie die elk ongeveer 3x zo groot zijn als je pangasiusfilet zodat je deze goed kan inpakken en dichtvouwen.
- Doe een klein beetje olie op het aluminiumfolie om te voorkomen dat je visje vastplakt.
- Kruid de vis aan beide kanten goed met peper en zout en leg elk in het midden van een stuk folie.
- Snij de citroen en knoflook in plakken en verdeel over je 2 filets.
- Vouw de pakketjes dicht en zorg dat alle randen goed omgevouwen zijn zodat er geen stoom kan ontsnappen.
- Let vervolgens op een hete BBQ en kook/bak voor 12 minuten, zorg er wel voor dat je ze niet op het heetste gedeelte legt maar iets aan de zijkant.
Rundersaucijs met gegrilde groente
Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 (extra) Magere Rundersaucijsjes
- 1 Aubergine
- 250 gr Champignons
- 4 satéprikkers
Aan de slag:
- Begin met het in water leggen van de satéprikkers zodat ze niet verbranden op de BBQ.
- Was de champignons en aubergine goed
- Snij de boven en onderkant van de aubergine, en snij in de lengte in 4 dikke plakken. Smeer deze in met olijfolie en peper en zout.
- Snij de onder kantjes van de champignons en rijg ze aan de satéprikkers. Breng op smaak met peper en zout.
- Je rundersaucijzen hebben geen voorbereiding nodig alleen een hete BBQ om ze te grillen.
- Leg de groente en rundersaucijzen op een hete BBQ en zorg dat de groente wat meer aan de zijkant liggen dan verbranden ze minder snel.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten