Ingrediƫnten voor 2 personen:
- 400-500 gr. Roerbakgroenten
- 200 gr Kipfilet
- 2 eieren
- 2 el Pindakaas
- 1 el Ketjap
- Optioneel: Gebakken uitjes
Aan de slag:
- Verhit een koekenpan met 1 tl olijfolie, snij de kipfilet in kleine blokjes en bak deze goudbruin.
- Pak vervolgens een wok of hapjes pan en verhit hierin 1 tl wok/olijfolie en roerbak de groentes voeg halverwege de ketjap toe.
- Wanneer je kipfilet bijna gaar is roer je de pindakaas erdoorheen en zorg dat alle blokjes een dun laagje pindakaas krijgen.
- Voeg vervolgens de gebakken pinda kip toe aan de groente en zet de pan laag.
- Met een keukenpapiertje veeg je de pan van de kip een beetje schoon en zet hem terug op het vuur.
- Bak in deze pan vervolgens de eieren.
Verdeel de kip en roerbakgroente over 2 borden en serveer met een gebakken ei.
Versier optioneel met gebakken uitjes en mocht je willen kun je er ook nog gekookte (zilvervlies) rijst bij serveren.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten