dinsdag 23 juni 2015

Wrap IT

Vandaag deel ik met jullie een makkelijk recept voor Tortilla wrap gevuld met rundergehakt. Wraps zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en heel makkelijk te bereiden. Ze zijn heerlijk te combineren met vlees, kip en vis in combinatie met salade en/of verschillende groentes. Vandaag combineer ik een naturel wrap met rundergehakt, salade en kaas.


Ingrediënten voor 2 personen:
  • 4 Tortilla wraps
  • 2 Uien
  • 250 gr Extra mager Rundergehakt
  • 2 handje Salade
  • 2 Tomaten
  • 2 Bosuitjes
  • Geraspte kaas
  • 2 el Ketchup
  • 2 tl Worcestershiresaus
  • Peper en Zout

Aan de slag:
  • Snij de 2 uien in fijne schijfjes. 
  • Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie en bak hierin de uien glazig.
  • Voeg vervolgens het rundergehakt toe en bak rul. 
  • Wanneer gehakt licht gekleurd is voeg je de ketchup, worcestershire saus en peper en zout toe en meng goed door elkaar. Bak op laag vuur verder. 
  • Snij ondertussen de tomaat en bosui in blokjes en schijfjes en doe dit samen met de sla en kaas in separate bakjes. 
  • Wanneer het rundergehakt gaar is. Verdeel je de wraps dan over een plat boord en leg hier een 2de bord omgekeerd boven op. Plaats de borden in de magnetron en verhit ongeveer 50 sec. 
  • Je kunt ze ook opwarmen in een koekenpan door de stuk voor stuk in een hete pan zonder vet te leggen. 
  • Beleg de wrap met alle ingrediënten en vouw deze dicht. Dicht vouwen gaat het makkelijkste wanneer je de wrap niet te vol belegd :) en eerst de onderkant naar binnen vouwt gevolgd door de zij kanten. 
....Eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen