donderdag 28 mei 2015

Volkorenravioli met kipfilet en geitenkaas

Zo na een paar dagen afwezigheid vandaag weer een lekker en snel pasta recept. Het recept van vandaag staat met 10 minuten op tafel. En is dus bijna net zo snel klaar als een gemiddelde kant en klaar maaltijd! Dus ook tijdgebrek kan en mag geen excuus meer zijn om niet met verse producten en snelle en gezond maaltijd op tafel te zetten.



Ingrediƫnten voor 2 personen:
  • 1 pak Verse Volkorenravioli
  • 1 zak Champignon roerbakmix of 1 prei, 1 rode ui en 250 gr champignons
  • 200 gr Kipfilet
  • 100 gr zachte Geitenkaas 

Aan de slag:
  • Breng in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook. 
  • Snij ondertussen de kipfilet in kleine blokjes en kruid met peper en zout. Mocht je geen kant en klare groentes hebben snij deze dan ook fijn. 
  • Verhit 2 koeken/hapjespannen met in ieder 1 el olijfolie. 
  • Bak in 1 pan de kipfilet rond om gaar en goudbruin en roerbak in de andere pan de groentes gaar maar zeker nog wel met een bite.
  • Als laatste kook je de verse ravioli gaar.
  • Verdeel eerste de roerbakgroenten over je borden, vervolgens de ravioli, en de kip en geitenkaas. 
  • Breng op smaak met wat extra peper en zout en klein beetje olijfolie.
.....Eet smakelijk



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen