dinsdag 12 mei 2015

Lunch variaties - deel 1

Volgens mij lunchen de meeste mensen in Nederland toch wel met een boterhammetje. Qua variatie kun je dan wel spelen met soorten brood en beleg, maar toch is het een beetje eentonig. Om de visuele cirkel te doorbreken heb ik besloten ook meer van mijn lunches te gaan delen. Vandaar het eerste recept een makkelijke couscous salade met tomaat, geitenkaas en forel. Deze salade kun je prima de avond van te voren of 's ochtends vroeg maken en blijft ook buiten de koelkast vers.


Ingrediƫnten voor 1 persoon:
  • 55 gr Couscous, ongekookt
  • 3 Tomaten
  • 1 Bosui
  • 50 gr Verse Geitenkaas
  • 60 gr Gerookte Forelfilet
  • 2 el Olijfolie
  • 1 el Balsamicoazijn. 
  • Basilicum 
  • Peper en Zout

Aan de slag:
  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Snij ondertussen de tomaten in blokjes en de bosui in fijne ringetjes en doe samen in een schaal.
  • Meng de olijfolie en balsamico door de tomaat en bosui. Verdeel vervolgens over je bord. 
  • Zodra de couscous klaar in goed los roeren met een vork zodat en vervolgens ook over je bord verdelen. 
  • Als laatste verdeel je de geitenkaas, forel en basilicum over je bord en breng op smaak met peper en zout. 

....Eet Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen