Ingrediƫnten voor 1 persoon:
- 55 gr Couscous, ongekookt
- 3 Tomaten
- 1 Bosui
- 50 gr Verse Geitenkaas
- 60 gr Gerookte Forelfilet
- 2 el Olijfolie
- 1 el Balsamicoazijn.
- Basilicum
- Peper en Zout
Aan de slag:
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snij ondertussen de tomaten in blokjes en de bosui in fijne ringetjes en doe samen in een schaal.
- Meng de olijfolie en balsamico door de tomaat en bosui. Verdeel vervolgens over je bord.
- Zodra de couscous klaar in goed los roeren met een vork zodat en vervolgens ook over je bord verdelen.
- Als laatste verdeel je de geitenkaas, forel en basilicum over je bord en breng op smaak met peper en zout.
....Eet Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten