zondag 8 februari 2015

Buitenbeentjes

Als je de definitie van buitenbeentje opzoekt op internet kom je niet de meest leuke uitleg en toelichting tegen. Maar deze buitenbeentjes waar ik jullie nu over wil vertellen onderscheiden zich op een leuke manier. Buitenbeentjes is een leuke doos met diverse groenten en fruit die net even anders is. Zo kijkt mijn punt paprika om een hoekje en is de komkommer verre van recht. Dit schrijft de Albert Heijn over hun buitenbeentjes:


Buitenbeentjes zijn groente en fruit die normaliter vanwege hun 'looks' worden afgekeurd, maar niet door ons! Hun uiterlijk zegt namelijk helemaal niets over de kwaliteit en smaak, want die is dik in orde. Daarom vinden we ook dat deze producten een plek verdienen in de groentela of op de fruitschaal.
Met een pakket buitenbeentjes haal je een heerlijke variatie aan seizoensproducten in huis en dit is nog voordeliger ook! Lees meer op ah.nl
Gisteren heb ik ook een doos buitenbeentjes gekocht. Hij bevat mooie verse producten die misschien niet de juiste vorm hebben maar wel de juist smaak. Deze week zal ik gerechten maken met de proproducten uit deze doos die jullie natuurlijk hier weer kunnen vinden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten