Ingrediënten:
- 100gr Volkoren Spaghetti (ongekookt)
- 250gr Kastanje champignons
- 3 eieren
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 60gr Geraspte Parmezaanse kaas
- 3el melk
- 2el olie
Hoe maak je het:
- Breng in een pan minimaal 1.5liter water aan de kook en zout het water tijdens het koken.
- Ook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snij ondertussen de ui en knoflook fijn en snij de champignons in plakjes.
- Verhit en een koekenpan 1 el. olie en bak hierin de ui, knoflook en champignons.
- Meng in een aparte schaal de parmezaanse kaas, eieren en melk goed door elkaar en voeg peper en zout toe naar smaak.
- Giet de spaghetti af en spoel deze af met koud water, dit voorkomt plakken. En doe de spaghetti terug in de pan. Meng de champignons door de spaghetti.
- Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin het spaghetti-champignon mengsel.
- Voeg het eiermengsel toe en bak de Frittata met een deksel op de pan voor ongeveer 15-20 min.
- Wanneer de bovenkant begint te stollen kun je met behulp van een bord omkeren en bak de andere kant nog 3-4 minuten.
Verdeel de frittata in 2e en verdeel over de borden. Lekker met een salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten