Foto Weight Watchers |
- 2 Eieren, gesplitst
- 17 g Basterdsuiker, wit
- 1/8 zakje(s) Bakpoeder
- 1 hele Citroen, 2el rasp
- 150 g Bloem, 1 1/2 CUP
- 240 ml Karnemelk, 1 CUP
- 248 g Ricotta, 1/2 CUP
Hoe te maken:
- In een kleine kom, bloem, bakpoeder en zout met elkaar mengen.
- In een grote kom, karnemelk, eierdooiers, suiker, citroenschil en ricotta met de hand door elkaar kloppen.
- In een schone vetvrije kom, met behulp van een elektrische mixer, de eiwitten kloppen tot zachte pieken vormen.
- Voeg het bloemmengsel toe aan karnemelk mengsel, en meng tot alles goed gemengd is.
- Daarna zachtjes de eiwit toevoegen, het op doe dit met spatel en niet met mixer om lucht in het ei te bewaren.
- Meen een grote anti-aanbak pan en zet deze op middelhoog vuur. Wanneer de pan warm is spray deze in met olijfolie.
- Schep 4 kleine porties in de pan, zelf gebruik in een maatlepen van 1/4cup. Bak tot ze lichtbruin zijn, ongeveer 2 tot 3 minuten per kant.
- Verwijder pannenkoeken, houd ze warm tussen 2 borden of in een warme oven. En maak zo alle pannenkoekjes.
En wanneer je de Weight Watchers volgt tel dat 3 punten per portie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten