Ingrediënten
- 1 grote Courgette, geraspt
- 2 Eieren
- 2 el Honing
- 150 g Bloem
- 1 tl Bakpoeder
- 70 g Bruine basterdsuiker
- 100 g Chocolade, puur
- 1 1/2 eetlepel(s) Cacaopoeder, ongezoet
- 110ml Zonnebloemolie
- 1 snufje Zout
- 1 tl vanille essence
Instructies:
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng in grote kom eieren, honing, olie, suiker en vanille.
Nu zout, bakpoeder, cacaopoeder, bloem en espressopoeder door het eiermengsel mixen.
Meng met een spatel de geraspte courgette en chocolade in stukjes door het beslag.
Doe het mengel in een cakevorm en bak de cake voor 65-75 min tot dat kern gaar is.
Dit kun je controleren door met een sateprikke in de cake te prikken, wanneer deze er weer schoon uitkomt is de cake gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten