Vandaar recept nummer 1: Turksbrood met veldsla en shoarmareepjes.
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- 1 Turksbrood
- 1 zak Veldsla
- 500 gr Shoarmavlees of Runderreepjes
- 100 gr Magere Kwark
- 2 teentjes Knoflook, uit geperst
- 1 Rode Ui, in fijne halve ringen gesneden
- 1/2 Komkommer
Aan de slag:
Verwarm de oven voor op 200 C en bak het Turksebrood 8 minuten in de warme oven
Rasp de komkommer en meng in een schaaltje samen met de magere kwark, Rode ui en knoflook goed door elkaar en zet even apart.
Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie en bak hierin de shoarmareepjes gaar.
Laat het turksbrood iets afkoelen en snij vervolgens in 4 stukken en snij deze open.
Verdeel 1 el van je kwark-komkommersaus over ieder kwart en verdeel hier vervolgens de veldsla en shoarmavlees over.
Als laatste nog een lekkere leppen van de saus en leg vervolgens de bovenkant op het broodje.
Rasp de komkommer en meng in een schaaltje samen met de magere kwark, Rode ui en knoflook goed door elkaar en zet even apart.
Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie en bak hierin de shoarmareepjes gaar.
Laat het turksbrood iets afkoelen en snij vervolgens in 4 stukken en snij deze open.
Verdeel 1 el van je kwark-komkommersaus over ieder kwart en verdeel hier vervolgens de veldsla en shoarmavlees over.
Als laatste nog een lekkere leppen van de saus en leg vervolgens de bovenkant op het broodje.
.....Eet Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten