Sorry... foto is niet van top kwaliteit maar door regen kon er niet buiten gefotografeerd worden |
Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 Grill of Hamburgers
- 1 kleine Avocado
- 2 middelgrote Tomaten
- 1 Rode ui
- 1 klein blikje (165gr) Maïs
- 2 el Citroensap
- 2 Wraps
- 50 - 70 gr Geraspte Kaas
- Peper en zout
Aan de slag:
- Snij de rode ui in fijne ringetjes en lepel de avocado uit de schil en snij samen met tomaat in stukjes. Meng dit samen met de maïs en citroensap in een kommetje door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit een grillpan en bak hierin de burger rondom bruin en gaar
- Begin met het verhitten van een koekenpan die groot genoeg is voor de wraps.
- Verwarm de wraps eerst kort(20 sec) in de magnetron, zodat deze iets zachter worden en goed dubbel gevouwen kunnen worden. Verdeel de kaas over beide wraps en vouw ze dubbel.
- Leg de wraps in de pan en bak/verhit op matig vuur. Keer de quesadilla's voorzichtig om wanneer de kaas begint te smelten en de onderkant van de wrap begint te kleuren.
- Wanneer de burgers en quesadilla's klaar zijn, haal je ze voorzichtig uit de pan.
- Snij de quesadilla doormidden en leg samen met burger en de avocado salade op 2 borden.
....Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten