Zoals gezegd staat deze Pulled Pork met 30 minuten op tafel, dit komt door dat eigenlijk het gehele voorgaren al is gedaan. En je hoeft het vlees alleen nog “af te bakken" en te verwarmen. In de verpakking vind je ook zakje BBQ saus. Vaak zie je dat Pulled Pork met coleslaw op een knapperig broodje geserveerd wordt. Zelf serveer ik de Pulled Pork vandaag met een eigen gemaakte coleslaw en gebakken aardappel wedges.
- 1 portie Ovenklare Country PulledPork
- ½ Knolselderij
- 100 gr wortel, julienne gesneden
- 200 gr fijn gesneden Rode kool
- 1 Rode Ui, in fijne ringetjes
- 250 ml Magere Kwark
- 5 el Mayonaise
- 2 el Azijn
- 3 el Bieslook, fijngesneden
- Peper en zout
- Optioneel: Aardappel wedges of broodjes
- Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur. Verwijder het plastic en leg het vlees in een ovenvaste schaal. Plaats in de oven en bereidt voor 30 minuten.
- Rasp de knolselderij in dunne reepjes en doe deze in een grote schaal.
- Voeg de wortel, rode kool en ui toe aan de knolselderij en hussel door elkaar.
- In een apart bakje meng je de kwark, mayonaise, azijn en bieslook en snufje peper en zout.
- Roer dit goed door elkaar en voeg toe aan de schaal met de salade.
- Meng alles goed door elkaar en zet aan de kant zodat alle smaken goed in elkaar kunnen trekken.
- Wanneer je je gerecht wilt serveren met aardappel wedges bak deze dan ondertussen.
- Als het vlees klaar is haal de ovenschaal dan voorzichtig uit de oven en trek met 2 vorken het vlees uit elkaar.
....Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten