Ingrediƫnten voor 4 personen:
- 500gr Rundergehakt
- 250gr Kastanje champignons
- 300gr Stamppot Aardappelen
- 50gr Geraspte Kaas
- 2 Uien
- 2 teentje Knoflook
- 2 el gerookte Paprikapoeder
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Kook de aardappel volgens de aanwijzingen, meestal 15 minuten, gaar en giet ze af.
- Terwijl de aardappels koken bereid je het gehakt.
- Snipper hier voor de uien en snij de knoflookteentjes zo fijn mogelijk.
- Snij de champignons in 4e (grote exemplaren in 6e)
- Verhit 2 el olijfolie in een hapjes pan en fruit hierin de ui en knoflook aan.
- Voeg vervolgens de champignons toe en na 4 minuten ook het rundergehakt en bak dit rul.
- Wanneer het gehakt bijna gaar is voeg je de paprikapoeder toe en meng dit goed door elkaar en verwarm nog 2 minuten.
- Verdeel het mengsel over een ovenschaal en stamp de aardappels fijn en verdeel over het gehakt.
- Zodra dat de hele schaal bedenkt is met een laagje aardappel en bestrooi dit met de geraspte kaas.
- Zet de schaal in de verwarmde oven en bak voor 15-20 minuten tot de kaas gesmolten en krokant is.
- Serveer met een groene salade en ...
.....Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten