Pagina's

maandag 6 juli 2015

Verfrissende G&T en Toastje

Vakantie!! Sorry voor de afwezigheid maar het inpakken en regelenkoste net iets meer tijd dan gehoopt. Maar I back!
De komende weken vinden jullie hier recepten gebasseerd op het heerlijke italiaanse eten en simpele hapjes en drankje voor tussen door. Om de week goed te beginnen vandaag een recept voor Gin Tonic en een toastje voor erbij.


Zelf heb ik kort geleden deze handige mason jars gekocht. En deze glazen zijn ideaal voor een lekkere cocktail of ander verfrissend drankje.

Ingrediƫnten voor de G&T:
  • 1 middelgroot borrelglaasje (10 cl) Gin
  • 1/2 Citroen in plakjes
  • 4 plakjes Komkommer
  • 5 IJsblokjes
  • Tonic
Doe de Gin, IJsblokjes, Citroen en Komkommer in een glas en vul het glas voor de rest met Tonic. Even lekker doorroeren en jummy!


Toastje voor erbij:
  • 1 Stokbrood
  • 1 Komkommer
  • 1 Gerookte Kipfilet
  • Truffelsaus of Truffelmayonaise
  • basilicum blaadjes
Aan de slag :
  • Snij je stokbrood in dunne plakjes en bak ze 5 minuten ligt krokant in een op 200 graden voorverwarmde oven. 
  • Snij ondertussen de komkommer en kipfilet in dunne plakjes. 
  • Haal de stokbroodjes uit de oven en beleg met klein beetje truffelsaus, komkommer, kipfilet en top af met een blaadje basilicum.
.....Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten