Ingrediƫnten voor 2 personen:
- 2 Pangasiusfilets
- 4 plakken Serranoham of Parmaham
- 450 gr. Fijne Tuinerwten, diepvries
- Kruidengemak Knoflook en Rode Peper
- 50 gr Feta
- Peper en Zout
Aan de slag:
- Doe de Tuinerwten direct vanuit de vriezer in een pan en verhit op middelhoog vuur. Water is niet nodig maar zorg wel dat je met grote regelmaat roert.
- Verhit ondertussen de grillpan en bak hierin de Serranoham of Parmaham krokant.
- Wanneer de Tuinerwten warm en gaar zijn, doe je ze in de keukenmachine en maalt ze fijn.
- Doe de tuinerwtenpuree terug in de pan en voeg 1 tl kookgemak knoflook en rode peper toe en meng goed door de puree. Houdt de puree warm op laag vuur en roer af en toe.
- Dep de pangasiusfilet droog en smeer in met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit de grillpan opnieuw en grill de Pangasiusfilet aan beide kanten gaar (2-3 minuten per kant)
- Verkruimel de fetakaas over de tuinerwtenpuree en roer goed door elkaar.
- Verdeel de puree over 2 borden en leg daar vervolgens de gegrilde vis en krokante ham op en maak af met een beetje peper.
....Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten